Čítať viac >>

Jasné víťazstvo pre Panelák, Bučkovcov a Expertov!

Nový týždeň začal pre TV JOJ opäť úspešne. Svoje silné postavenie v prime time potvrdil seriál Panelák, konkurenciu opäť výrazne porazili aj Bučkovci a Experti. V popoludňajšom bloku sa darilo Supermame i kvízu Páli vám to – obe relácie boli jednotkami na trhu.


Seriál Panelák odštartoval nový týždeň opäť ako jednotka na trhu s ratingom takmer 12% a podielom 29,3%. Tradične ešte silnejší bol v mestách, kde podiel dosiahol hodnotu takmer 34%. Konkurencia so svojou premiérovou šou o zámene manželiek zaostala.


Darilo sa aj nasledujúcim reláciám, keď Bučkovci – slnko, seno, dedina dosiahli výrazne nadpriemerný podiel 34,1% a Experti 28,7%. Obe relácie v sledovanosti s výrazným odstupom porazili konkurenčnú ponuku


TV JOJ sa darilo aj počas dňa, jednotkou na trhu bola dopoludňajšia reprízová Súdna sieň, ktorá sa vysiela v konkurencii pôvodného seriálu. TV JOJ bola trhovým lídrom aj počas poludňajšieho spravodajstva Noviny o 12, talkshow Supermama a kvízu Páli vám to.


Najsledovanejším programom stanice PLUS bol v pondelok kriminálny seriál CSI: Las Vegas s podielom 8%, ktorý bol vo svojom čase tretím najsledovanejším programom na trhu.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...