Čítať viac >>

TV JOJ opäť lídrom: Panelák a Pod povrchom výrazne bodovali!

Najsledovanejším nespravodajským programom na trhu bol vo štvrtok seriál TV JOJ Panelák. Výraznou jednotkou bol aj nasledujúci seriál Pod povrchom. TV JOJ tak potvrdila postavenie aktuálneho trhového lídra v prime time. PLUSka bola celodenne opäť treťou najsledovanejšou televíziou na Slovensku.


Seriál Panelák opäť potvrdil postavenie aktuálne najúspešnejšieho slovenského seriálu. Včera bol ako najsledovanejší nespravodajský program dňa výraznou jednotkou na trhu s ratingom 11,8% a podielom 29,3% (ešte vyšší podiel dosiahol v mestách - 33,3% a najvyšší v Bratislavskom kraji - 45,2%).


Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Pod povrchom, ktorý dosiahol podiel 28,9% a bol výraznou jednotkou na trhu. Konkurencia so svojou večernou ponukou opäť výrazne zaostala.


Stabilnú sledovanosť si drží spravodajstvo, Noviny TV JOJ dosiahli podiel 33,4%, tradičnou jednotkou bolo Najlepšie počasie s podielom 33,3%.


Na stanici PLUS sa opäť nadpriemerne darilo seriálu Terra Nova s podielom 9,5%. PLUSka bola celodenne opäť treťou najsledovanejšou televíziou na Slovensku. Spolu so stanicou JOJ obsadili viac ako tretinu trhu v prime time (34,5%).



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...