Čítať viac >>

TV JOJ jednotkou v prime time: Panelák i Pod povrchom vysoko bodovali!

Trhovým lídrom v hlavnom vysielacom čase je aktuálne TV JOJ, ktorá to potvrdila aj včera, keď dosiahla podiel 29,3%. Najsledovanejším nespravodajským programom bol seriál Panelák, ktorý opäť potvrdil svoje postavenie najúspešnejšieho slovenského seriálu súčasnosti.


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol včera seriál TV JOJ Panelák, ktorý dosiahol rating 12,2% a podiel 29,7% a opäť tak výrazne predstihol ponuku konkurencie. Ešte vyšší podiel dosiahol Panelák tradične v mestách s podielom 32,2%.


Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Pod povrchom, ktorý bol jednotkou na trhu s podielom 24,6%.


Večer bola opäť úspešná aj stanica PLUS, seriál Terra Nova dosiahol nadpriemerný podiel 9%, úspešné boli aj nasledujúce kriminálky, ktoré boli sledovanejšie ako ponuka na konkurenčných staniciach Jednotka a Doma. CSI: Kriminálka Las Vegas dosiahla podiel takmer 7% a úspešne odštartoval seriál Lovci väzňov s podielmi 7,7% a 9,8%. PLUSka bola vo štvrtok celodennou trojkou na trhu.


Medzi TOP najsledovanejšie relácie dňa sa opäť zaradilo aj hlavné spravodajstvo Noviny TV JOJ s ratingom 12,8% a podielom 36% a tradičným lídrom bolo Najlepšie počasie s ratingom 13,2% a podielom 33,9%.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...