Čítať viac >>

Včera dominoval Panelák, úspešný bol aj ďalší seriál Pod povrchom!

Seriál Panelák zvýšil svoj divácky náskok pred konkurenčnou reality šou. Viac divákov ako konkurencia mal aj nasledujúci seriál Pod povrchom. TV JOJ bola jednotkou na trhu v hlavnom vysielacom čase.


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol aj v utorok 4. 12. 2012 seriál TV JOJ Panelák, ktorý dosiahol nadpriemerný rating 11,6 % i nadpriemerný podiel 31,1 % a s odstupom tak predstihol konkurenčnú reality šou. Ešte väčší odstup od konkurencie mal Panelák tradične v mestách (36,8 %), medzi mladými divákmi (33,9 %) a najvyšší podiel dosiahol v Bratislavskom kraji (45,3 %).


Nasledujúci seriál Pod povrchom si pozrelo viac divákov ako konkurenčný seriál Horúca krv. Seriál TV JOJ získal podiel 23 %, v mestách 26,6 % a v najbonitnejšom Bratislavskom kraji 33,1 %.


Najsledovanejším programom dňa z ponuky všetkých televízií bolo aj včera Najlepšie počasie s ratingom 12,2 % a podielom 34,9 %. Hlavné spravodajstvo Noviny TV JOJ dosiahlo podiel 32 % a jednotkou na trhu bolo športové spravodajstvo TV JOJ s podielom 28,9%.


Na PLUSke boli najsledovanejšími reláciami dňa kriminálka CSI: Miami (podiel 6,8 %) a dokuséria Letecké katastrofy (podiely 6,2 % a 10,2 %).


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...