Čítať viac >>

TV JOJ opäť líder! Noviny TV JOJ, Panelák i Pod povrchom úspešnejšie ako konkurencia!

TV JOJ bola v utorok 11. 12. 2012 lídrom na trhu v prime time. Opäť mala najsledovanejšie spravodajstvo (Noviny TV JOJ) aj najsledovanejší nespravodajský program dňa (Panelák). V rebríčku najsledovanejších programov dňa obsadili relácie TV JOJ prvé tri miesta.


Najsledovanejšie spravodajstvo v utorok ponúkla TV JOJ. Hlavná spravodajská relácia Noviny TV JOJ bola jednotkou na trhu s ratingom 12,3% a podielom 36,8% a v sledovanosti tak predstihla konkurenčnú hlavnú spravodajskú reláciu.


Nadpriemernú sledovanosť si drží aj spravodajstvo KRIMI, včera s ratingom 10% a podielom 32,4%. Výraznou jednotkou na trhu bolo aj športové spravodajstvo TV JOJ ŠPORT (rating 11,2%, podiel 32%) a Najlepšie počasie, ktoré bolo s ratingom 12,8% a podielom 35,3% absolútne najsledovanejším programom dňa.


Seriál Panelák si drží postavenie jednotky trhu, včera bol najsledovanejším nespravodajským programom dňa s ratingom 11,6% a podielom 29,1% a v sledovanosti predstihol konkurenčnú reality šou. Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Pod povrchom (podiel takmer 25%), ktorý videlo viac divákov ako konkurenčný seriál Horúca krv.


Na stanici PLUS sa tradične darí seriálu CSI Kriminálka Miami (včera s podielom 6,7%) a výrazný nadpriemer stanice opäť dosiahla séria Letecké katastrofy (8,1% a 9,4%) - v čase vysielania vyšetrovaní leteckých katastrof bola Pluska treťou najsledovanejšou stanicou na Slovensku.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...