Čítať viac >>

Šok na Silvestra: Milan prehovorí o vlastnom únose!

Po vianočnej atmosfére sa pomaly blíži silvestrovská noc, ktorá prinesie aj zaujímavé odhalenie. Anička odhalí veľkú vec. Marcel dostal od svojej matky darček pod stromček, no Marcel sa ho rozhodne hodiť do koša. Anička tento vianočný darček nájde, ide o DVD s Milanom, ako rozpráva o vlastnom únose a Maslákovej pomoci.


Sledujte dnes aj v pondelok Panelák a dozviete sa viac! XI. sériu začne vysielať TV JOJ už od pondelka 7. januára.


7 komentárov :

  1. Pomoci v akom zmysle? Akoze pomoci unoscom alebo pomoci Milanovi?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja chceeeem aby sa milanko vraaaatil :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Ja nie. Aj tak bol uz trápny a predvidatelny, a ani texty sa nevedel naučiť, stále hapkal

      Odstrániť
  4. podľa mňa už by sa nemal vrátiť. ale Maslákovi chýba parťák, Milan je preč, Jurij mŕtvy, tí 2 experti z Makana tam už nechodia a Maslák je len s babami a rieši čo si ktorá oblečie a také voloviny, sa tam motá len Nataly, Anička, Kristínka, a sem tam jeho matka...babinec a to sa k mafiánovi nehodí

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja chcem aby sa Milanko vrátil :)) lebo aj na jednej strane Maslák je taký bez Milanka a Juriho taký na figu :/ len tá Nataly,občas Anička ... A ešte na druhej strane Angie,Milanko,a malý Luky bola úžasná rodinka :) a v Paneláku sa mi najviac páčili oni 3 :) Chýba mi tam Miilanko :( Prosím Vás spýtam sa Vás na niečo a aspoň trochu odpovedzte :)) Bude v XI. sérií MIlanko ? prosím ÁNO :*)

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...