Čítať viac >>

Panelák vysoko bodoval počas vianočného týždna! Dnes pôjdu reprízy na Pluske

Aktuálne najúspešnejší pôvodný seriál na slovenských obrazovkách Panelák bol aj počas vianočného týždňa mimoriadne úspešný. ĎAKUJEME za priazeň!


Najsledovanejší programom televízie Joj v pondelok na Štedrý deň bol vianočný Panelák. Napriek ťažkej konkurencii tradičných rozprávok sa umiestnil na štvrtom mieste najsledovanejších programov zo všetkých televízií (12+).


V utorok sa stal Panelák jednoznačne najsledovanejším nespravodajský programom dňa zo všetkých televízií.


Vo štvrtok dosiahol Panelák svoj rekord - najvyšší rating v tomto roku - 13,9%. TV JOJ sa stala aj celkovým lídrom v prime-time.


V piatok si Panelák nenechalo ujsť podobný počet divákov (13,5%) ako vo štvrtok. Panelák bol jednoznačným víťazom večera.


Ak ste niektorú časť počas vianočných sviatkov vynechali, môžete si Panelák pozrieť, dnes od 20:20 na PLUSke, v štyroch častiach za sebou. Prajeme vám príjemný (maratónový) večer s Panelákom...


Foto: TV JOJ, Joj.sk

1 komentár :

  1. nemate aj ine ine cisla?? by ma zaujimali PODIELY. A nahodou nebola to vo stvrtok najvyssia sledovanost od zaciatku vysielania Panelaku?? V den startu mal rating medzi mladymi 13,7 tusim a odvtedy si nepamatam, ze by mal viac.. DAKUJEM, jakub :)

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...