Čítať viac >>

Panelák tradične sledovanejší ako Farma! Bodoval aj Dr. Dokonalý

Aktuálne najúspešnejší pôvodný seriál na slovenských obrazovkách Panelák bol aj v pondelok 3. 12. 2012 sledovanejší ako konkurenčná reality šou. Najsledovanejším programom dňa z ponuky všetkých televízií bolo Najlepšie počasie TV JOJ.


Stabilným hitom aktuálnej televíznej sezóny je X. séria seriálu TV JOJ Panelák, ktorý si drží výrazne nadpriemernú sledovanosť a postavenie jednotky na trhu. Potvrdila to aj včerajšia epizóda, ktorá bola najsledovanejším nespravodajským programom dňa s ratingom 11,6% a podielom 30,2%. Tradične ešte silnejší bol Panelák v mestách (podiel 34,7%) a najsilnejší v najbonitnejšom Bratislavskom kraji (podiel 45,4%).


Divácky úspešný bol opäť aj nasledujúci seriál Dr. Dokonalý (podiel 24,6%, v mestách 27,8%, v BA kraji 35,4%), ktorý aj včera v sledovanosti predstihol konkurenčnú kuchársku šou.


Najsledovanejším programom dňa z ponuky všetkých televízií bolo v pondelok Najlepšie počasie - rating 12,9% a podiel 36,1%. Spravodajstvo KRIMI získalo podiel 30,3% a Noviny TV JOJ 31,4%.


Na Pluske sa tradične darilo kriminálkam, najsledovanejším programom bol seriál CSI: Kriminálka Las Vegas s podielom 8%.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...