Čítať viac >>

Blichárovci prišli o kúpelňu, k Jančovcom prichádza Erik!

PANELÁK DNES: Ohňostroj
Fedor skúša spraviť ohňostroj z vysušenej pyrotechniky a aj keď sa ho Monča pokúša zastaviť, zdá sa, že ohňostroj funguje. Nová zákazníčka mu ale urobí škrt cez rozpočet. Keď si Fedor na chvíľu odbehne, dievčina si zapáli cigaretu a nechtiac podpáli petardy, ktoré tam Fedor uskladnil.

U Blichárovcov je božie dopustenie. Kúpeľňa ešte nie je hotová, Emil zisťuje, že vaňa neprejde dverami a pani Jana už čaká na stanici. Šikovní robotníci navŕtali pánovi Emilovi vodovodné potrubie a musia zohnať inštalatéra. Keď pani Jana prichádza domov a chce sa osprchovať, s hrôzou zisťuje, že nemá kde a bude musieť ísť k Maslákovi. Tam sa však zdržiava aj Anička.

Egon je nervózny, lebo čas pokročil, zato Alica s druhým dielom knihy nepokročila ani o piaď. Alica už lezie so svojím spisovateľským blokom všetkým na nervy a Jula sa rozhodne, že jej napíše poviedku, aby dala pokoj. Doma si ju náhodou prečíta Egon a Alicu pochváli, akoby to písala ona.

Dušan prehovára Paťa, aby ho nechal ísť samého na dovolenku, ale Patrik si chce užiť tiež a do Tatier odchádzajú spolu. K Soničke prichádza na návštevu Erik!



PROGRAM TV JOJ NA DNES:
20:20 Panelák
21:30 Dr. Dokonalý - finále série
22:40 Útek do Mexika


UPÚTAVKA NA DNES:

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...