Čítať viac >>

TV JOJ aj v pondelok trhovým lídrom, Panelák a Dr. Dokonalý jednotkami na trhu!

TV JOJ si aj v pondelkovom prime time udržala postavenie trhovej jednotky. Nadpriemernú sledovanosť a postavenie jednotky na trhu opäť potvrdili seriály Panelák i Dr. Dokonalý.


Seriál Panelák v pondelok opäť potvrdil, že aktuálne nemá na domácom trhu konkurenciu a právom mu patrí postavenie najsledovanejšieho slovenského seriálu. Včera dosiahol nadpriemerný rating 11,9% i nadpriemerný podiel 30,5%. V sledovanosti tak s náskokom predstihol konkurenčnú reality šou. Ešte vyšší podiel na trhu dosiahol tradične v mestách s podielom 35,9% a najvyšší podiel v Bratislavskom kraji - 41,8%.


Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Dr. Dokonalý, ktorý získal podiel 25,7% a v sledovanosti výrazne predstihol konkurenčnú kuchársku šou Masterchef. Seriál bol ešte úspešnejší v mestách, kde jeho podiel dosiahol 29,2% a najviac v najbonitnejšom Bratislavskom kraji s podielom 40,2%.


Nadpriemernú sledovanosť si drží spravodajstvo TV JOJ - KRIMI s ratingom 10,1% a podielom 31,6%, NOVINY TV JOJ s ratingom 11,8% a podielom 34,8%. Tradičnou jednotkou na trhu bolo Najlepšie počasie - 33,9% i špeciál Receptu na bohatstvo - 28,5%. Podvečer bola TV JOJ tak ako obvykle lídrom na trhu počas vysielania Súdnej siene - podiel 24,8%.


Darilo sa aj stanici PLUS, ktorá v celodennom meradle v sledovanosti predstihla Jednotku RTVS aj TV Doma a bola treťou najsledovanejšou stanicou na Slovensku. V pondelok večer boli na PLUSke najúspešnejšie kriminálky - CSI: Miami (7,9%), CSI: Las Vegas (7,9%), Biele goliere (6,3%) a Dexter (6,9%).


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...