Čítať viac >>

Postrelený Maslák aj Jurij! Koho chcú zabiť?

V najbližších dňoch dôjde k niekoľkým napínavým situáciám. Už o týždeň začne niekto strieľať na mafiánov Masláka a Jurija, pričom dôjde k vážnemu zraneniu, podľa prvých informácii dokonca smrteľnému! S guľkou v tele skončí v najbližšom čase ako Jurij, tak aj Maslák a tak sa zdá, že sa jedného z nich, ak nie oboch, snaží niekto zbaviť. Kto má záujem odpratať mafiánov zo sveta?


Viac informácií o streľbe na Masláka aj Jurija zisťujeme a uverejníme V TEJTO SEKCII.

9 komentárov :

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahojte :) chcem sa spitat ci bude hrat este maslak v panelaku aj kordia :) su to naj herci porsim dajte ich tam maslaka nechajte aj kordiaka vrate prosim vas :) pomali dazdy ich tam chce a hlavne kordiaka aj maslaka dakuje a porsim odpoved :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Cauko chcem sa opytať či to nejde bez tych vypypanych nadavok? Ak do teraz išiel panelak bez toho, prečo to teraz nejde? A v každej epizóde musi byt aspoň 5 takýchto slov...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne tak aj ja som to postrehla, tie piiiiiiiiiiiiiip, je to tam trapne.......

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ahojte :) chcem sa spitat ci bude hrat este maslak v panelaku aj kordia :) su to naj herci porsim dajte ich tam maslaka nechajte aj kordiaka vrate prosim vas :) pomali dazdy ich tam chce a hlavne kordiaka aj maslaka dakuje a porsim odpoved :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tá atrapa Jurij by mohol odtiaľ konečne zmiznúť, nedá sa to počúvať ten akože "ukrainský" prízvuk a tie trápne konverzácie ako z komiksu pre 5-ročné deti

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jasne,,Maslak a Kordiak nesmu chybat to by nebolo ono.Co sa tyka toho piiipania to nemuselo byt stratilo to swoju stawu originality.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ak nebude"maslak,koriadia" tak to už ani pozerat netreba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. maslak bude urcoooo :) toho sa tak lahko v panelaku nezbavia :))) zastrelia jurija...

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...