Čítať viac >>

Panelák včera výraznou jednotkou, v stredu uspela nová séria seriálu Kosti.

Aj na Sviatok všetkých svätých bol najsledovanejšou nespravodajskou reláciou seriál TV JOJ Panelák. V stredu večer úspešne odštartovala nová séria najobľúbenejšieho zahraničného seriálu Kosti.


Seriál Panelák potvrdil aj vo štvrtkový sviatočný deň, že jednoznačne patrí k aktuálne najsledovanejším reláciám na slovenských obrazovkách. Včera dosiahol nadpriemerný rating i podiel - 12,4% / 31,2% a výrazne predstihol ponuku konkurencie. Tradične ešte silnejší bol v mestách s podielom 35,3%, medzi mladými divákmi 15-34 s podielom 33,1% a absolútnym suverénom bol v najbonitnejšom Bratislavskom kraji, kde podiel seriálu TV JOJ dosiahol podiel až 53,3%!


Svojich divákov si udržal aj nasledujúci seriál Pod povrchom, ktorý dosiahol podiel 23,3% a rovnako silnejší bol v mestách s podielom 27,3% a suverénny v Bratislavskom kraji s podielom 36,5%.


Vo štvrtok večer bola úspešná aj stanica PLUS, ktorá divákom ponúkla ďalšiu epizódu kriminálky CSI Miami - podiel 7,3%, premiérové vydanie "Áno, šéfe!" so Zdeňkom Pohlreichom - podiel 7,2% a český film Bastardi - podiel 8,4%.


V stredu večer na TV JOJ úspešne odštartovala nová séria aktuálne najobľúbenejšieho zahraničného seriálu Kosti, keď obe premiérové časti dosiahli nadpriemerný rating i podiel - 10,3% / 27,3% + 10,0 / 27,9%. Seriál Kosti bol jednotkou na trhu v mestách s podielmi 30,9% + 32,8%, nadpriemerný bol medzi mladými divákmi 15-34 s podielmi 31,6% + 32,4% a suverénny v najbonitnejšom Bratislavskom kraji s podielmi 43,5% + 47,3%! Výraznou jednotkou na trhu bola TV JOJ s nasledujúcim seriálom Vtierka Castle, ktorý dosiahol podiely 29,8% a 25,9%.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...