Čítať viac >>

Noviny TV JOJ sledovanejšie ako Televízne noviny, Panelák sledovanejší ako Farma!

Hlavné spravodajstvo TV JOJ bolo aj v pondelok sledovanejšie ako konkurenčné. Medzi TOP 5 najsledovanejších relácií dňa sa včera zaradilo aj spravodajstvo KRIMI. Najsledovanejšou nespravodajskou reláciou bol Panelák, ktorý opäť porazil konkurenčnú reality šou.


TV JOJ bola v pondelok lídrom na trhu v hlavnom vysielacom čase. Divákom ponúkla najsledovanejšie spravodajstvo i najsledovanejšie pôvodné formáty. Najsledovanejšou reláciou dňa z ponuky všetkých televízií bolo hlavné spravodajstvo Noviny TV JOJ, ktoré dosiahlo rating 12,2% a podiel 36,2%. Hneď za hlavnou spravodajskou reláciou TV JOJ sa v rebríčku sledovanosti zaradilo Najlepšie počasie s ratingom 12,1% a podielom 33,7%. Nadpriemernú sledovanosť si drží spravodajstvo KRIMI, ktoré sa s ratingom 10,5% a podielom 33,2% zaradilo medzi TOP 5 najsledovanejších relácií dňa.


Najsledovanejším nespravodajským programom bol v pondelok seriál TV JOJ Panelák, ktorý získal rating 11,1% a podiel 29,4% a opäť tak porazil konkurenčnú reality šou. Tradične ešte viac divákov mal Panelák v mestách, kde dosiahol podiel 33,4%. TV JOJ bola jednotkou na trhu aj s ďalším pôvodným seriálom Dr. Dokonalý (podiel 24,8%, medzi mladými divákmi 15-34 podiel 27,3%), ktorý bol tak ako obvykle sledovanejší ako konkurenčná kuchárska šou. Postavenie trhového lídra si TV JOJ udržala aj s nasledujúcim filmom Luxusná spoločníčka (podiel 27,1%).


Podvečer už tradične u divákov zvíťazila Súdna sieň, ktorá včera dosiahla podiel 25,8% a v sledovanosti výrazne predstihla nový konkurenčný formát.


Na PLUSke sa v pondelok tradične darilo kriminálkam - CSI Miami (7%), CSI Las Vegas (6,9%) a Biele goliere (6,1%).



Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...