Čítať viac >>

Noviny TV JOJ i Panelák jednotkami na trhu! TV JOJ celkovou jednotkou v prime-time

Najsledovanejším programom dňa z ponuky všetkých televízií bolo včera spravodajstvo Noviny TV JOJ, najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol seriál Panelák. TV JOJ bola lídrom na trhu v hlavnom vysielacom čase.


Seriál Panelák si po celý týždeň drží postavenie lídra na trhu a v čase svojho vysielania pravidelne poráža konkurenčnú reality šou. Včera dosiahol opäť aj vyšší počet divákov. Panelák bol vo štvrtok najsledovanejším nespravodajským programom dňa z ponuky všetkých televízií s ratingom 11,5% a podielom 30,3%. Tradične ešte silnejší bol v mestách s podielom 34,5%. Jednotkou na trhu v mestách (podiel 26%) i medzi mladými divákmi 15-34 bol nasledujúci seriál Pod povrchom (celkový podiel dosiahol 22,4%).


Hlavné spravodajstvo Noviny TV JOJ bolo vo štvrtok najsledovanejším programom dňa z ponuky všetkých televízií, keď dosiahlo rating 12,7% a podiel 37,5%. Tradične sa darilo spravodajstvu KRIMI (podiel 30%) a jednotkou na trhu bolo ako obvykle Najlepšie počasie TV JOJ (podiel 32,8%).


Na PLUSke dosiahli nadpriemernú sledovanosť seriál CSI: Kriminálka Miami a šou Áno, šéfe! (v oboch prípadoch podiel 7,6%).



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...