Čítať viac >>

Úspešný víkend na Jojke: bodovali Panelák, X Factor, Farmár či Talent!

Talentová šou TV JOJ sa aj uplynulú nedeľu stala jednoznačným lídrom na trhu s výrazným odstupom od ponuky konkurencie. V piatok boli jednotkou na trhu Panelák aj X Factor, v sobotu Farmár hľadá ženu.


Pôvodné projekty TV JOJ si aj naďalej držia postavenie jednotky na trhu. V nedeľu opäť uspela šou Česko Slovensko má talent, ktorá dosiahla rating 13,9% a podiel 37,6%. Konkurencia so svojou filmovou ponukou zaostala o viac ako 14%-ných bodov. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj s nasledujúcim filmom Deň potom (23,7%). Nadpriemernú sledovanosť dosiahlo v nedeľu aj spravodajstvo TV JOJ - Noviny TV JOJ s ratingom 11,8% a podielom 33% a KRIMI s ratingom 10,8% a podielom 32,2% - obe relácie sa umiestnili v TOP 5 najsledovanejších relácií dňa.


V sobotu bola TV JOJ trhovým lídrom už tradične so svojou šou Farmár hľadá ženu (podiel 24,6%) a rovnako tak podvečer s reláciou Najlepšie torty (podiel 26,8%), ktorá v sledovanosti opäť predstihla konkurenčné formáty Partička a Smotánka.


V piatok večer boli trhovými lídrami seriál Panelák (podiel 26,6%) i veľká spevácka šou X Factor (podiel 19,1% a 22%) - obe relácie v sledovanosti predstihli ponuku konkurencie - farmársku i kuchársku reality šou. Podvečer bola TV JOJ tradične výraznou jednotkou na trhu s formátom Súdna sieň (podiel 28,6%).


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...