Čítať viac >>

TV JOJ si drží pozíciu trhového lídra v primetime: bodovali Panelák, Pod povrchom, Kosti, spravodajstvo!

Jednotkou na trhu boli v utorok pôvodné seriály TV JOJ Panelák i Pod povrchom, tradične sa darilo spravodajstvu a najsledovanejším programom dňa bolo Najlepšie počasie. TV JOJ si drží pozíciu trhového lídra v primetime.


Seriál Panelák opäť potvrdil svoju pozíciu najsledovanejšieho seriálu na trhu a zároveň najsledovanejšej nespravodajskej relácie utorkového večera. Včera dosiahol rating 10,5% a podiel 28,8% (v mestách podiel dosiahol 32,4%, v Bratislavskom kraji až 40,7%) a v sledovanosti predstihol konkurenčnú reality šou.


Už tradične sa darilo aj nasledujúcemu seriálu Pod povrchom s podielom 24,7% (v mestách 27,2%). Seriál Pod povrchom sa v sledovanosti slovenských seriálov v aktuálnej sezóne zaradil hneď za najsledovanejší Panelák. Aj včera v rebríčku najsledovanejších programov dňa predstihol konkurenčnú Horúcu krv.


TV JOJ bola jednotkou na trhu aj počas vysielania reprízového seriálu Kosti (podiel 24,6%), trhovým lídrom bola tradične aj podvečerná Súdna sieň (25,3%). Denný špeciál Receptu na bohatsvo bol jednotkou s podielom 30,4%.


Medzi najsledovanejšie relácie na trhu sa opäť zaradili obe večerné spravodajské relácie TV JOJ - Noviny TV JOJ (rating 10,2% a podiel 31,8% a KRIMI (podiel 31,6%). Najsledovanejšou reláciou dňa s ponuky všetkých televízií bolo opäť Najlepšie počasie - rating 11,9% a podiel 34,3%.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...