Čítať viac >>

TV JOJ opäť lídrom na trhu - uspeli Panelák, Pod povrchom i spravodajstvo.

Napriek futbalovej konkurencii si seriál Panelák udržal svojich divákov a opäť sa stal najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Darilo sa aj spravodajstvu, špeciálu Receptu na bohatstvo, Súdnej sieni i Pod povrchom. Relácie TV JOJ opäť obsadili najvyššie priečky v rebríčku najsledovanejších programov dňa.


TV JOJ si v hlavnom vysielacom čase obhájila postavenie trhovej jednotky aj v utorok 16. 10. 2012. Napriek futbalovej konkurencii si svojich divákov udržal seriál Panelák, ktorý bol najsledovanejším nespravodajským programom dňa (rating 10,6% a podiel 27,1%) a s odstupom predstihol konkurenčnú farmársku reality šou. Ešte vyššie podiely seriál dosiahol tradične v mestách (30,4%) a najvyšší podiel v Bratislavskom kraji (45,2%).


Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Pod povrchom (21,7%), ktorý získal opäť viac divákov ako konkurenčný seriál Horúca krv. Pôvodný seriál TV JOJ dosiahol najvyššie podiely v mestách (24,9%) a v Bratislavskom kraji (32,4%). Jednotkou na trhu bol tradične aj seriál Kosti, včera s podielom 26,6%.


Druhou najsledovanejšou reláciou dňa z ponuky všetkých televízií bolo včera hlavné spravodajstvo Noviny TV JOJ - rating 11,5%, podiel 34,3%. Nadpriemernú sledovanosť si drží spravodajstvo KRIMI (podiel 31,6%), jednotkou na trhu bolo aj športové spravodajstvo TV JOJ, tradične Najlepšie počasie a špeciál Receptu na bohatsvo. Podvečer si pozíciu trhového lídra dlhodobo drží Súdna sieň (včera s podielom 27%).


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...