Čítať viac >>

TV JOJ naďalej lídrom v primetime, jednotkou Panelák i Pod povrchom!

Aj v utorok si TV JOJ udržala postavenie trhového lídra v hlavnom vysielacom čase. Jednotkami na trhu boli opäť pôvodné seriály TV JOJ Panelák i Pod povrchom, ktoré získali viac divákov ako ponuka konkurencie. Tradične sa darilo spravodajstvu, najsledovanejšou reláciou na trhu bolo opäť Najlepšie počasie.


TV JOJ si drží postavenie jednotky na trhu v hlavnom vysielacom čase. Aj v utorok uspel seriál Panelák, ktorý dosiahol rating 10,9% a podiel 28,7% a v sledovanosti tradične predstihol konkurenčnú reality šou.


Rovnako úspešný bol aj nasledujúci pôvodný seriál Pod povrchom, ktorý bol jednotkou na trhu s podielom 25,3% (v mestách až 30,9%) a v sledovanosti bol opäť úspešnejší ako pôvodný seriál konkurencie Horúca krv. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj počas vysielania seriálu Kosti.


Podvečer diváci už tradične uprednostňujú Súdnu sieň, ktorá bola jednotkou na trhu s podielom 26,9%. Naďalej sa darí spravodajstvu KRIMI s podielom 30,9% a Noviny TV JOJ 33,7%, pričom najsledovanejšou reláciou z ponuky všetkých televízií bolo aj včera Najlepšie počasie TV JOJ s ratingom 12,3% a podielom 33,6%. Aj v utorok sa darilo špeciálu Recept na bohatstvo, ktorý bol po Paneláku druhým najsledovanejším nespravodajským programom dňa s ratingom 10,5% a podielom 29,5%.


Na stanici PLUS v utorok odštartoval nový seriál Letecké katastrofy (podiel 6%), tradične sa darilo aj kriminálke CSI Miami (6,6%).


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...