Čítať viac >>

TV JOJ lídrom na trhu - najsledovanejšie spravodajstvo, jednotkou aj Panelák či film Con Air!

TV JOJ odštartovala nový týždeň opäť úspešne a tak ako v nedeľu bola aj v pondelok celodennou i primetime jednotkou na trhu. Najsledovanejším spravodajstvom boli včera Noviny TV JOJ, najsledovanejším nespravodajským programom Panelák.


Pondelkovým lídrom na trhu bola TV JOJ, ktorá obsadila prvé tri priečky v rebríčku najsledovanejších relácií dňa z ponuky všetkých televízií. Najsledovanejším program bolo už tradične Najlepšie počasie s ratingom 12,4% a podielom 33,7%. Najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku boli včera Noviny TV JOJ, ktoré dosiahli rating 11,5% a podiel 35,6%. Jednotkou bolo aj športové spravodajstvo TV JOJ (31%).


Svojich divákov a výrazný nadpriemer si drží seriál Panelák, ktorý včera dosiahol rating 11,3% a podiel 29,7% a stal sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Ešte vyššie podiely dosiahol tradične v mestách (32,9%) a najviac dominoval v Bratislavskom kraji (40,5%).


Darilo sa aj nasledujúcemu filmu Con Air, ktorý bol s podielom 30,8% výraznou jednotkou na trhu a v sledovanosti predstihol ponuku konkurencie. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj počas seriálu Hoď svišťom (28,5%).


Podvečer na JOJke tradične uspela Súdna sieň (podiel 28,9%), ktorá výrazne predstihla konkurenčnú kuchársku šou. Opäť sa darilo aj špeciálu Receptu na bohatstvo, ktorý bol jednotkou na trhu s podielom 30%.


Na PLUSke sa v pondelok najviac darilo kriminálnym seriálom CSI Miami (6,4%), CSI Las Vegas (7,5%) a Biele goliere (6,2%). PLUSka sa v celodennom meradle delila o pozíciu tretej najsledovanejšej stanice na Slovensku.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...