Čítať viac >>

TV JOJ celodenným i prime-time lídrom! Bodoval Panelák, film Sexi 40, Hoď svišťom či spravodajstvo!

Nový týždeň začal pre TV JOJ opäť úspešne, keď sa stala celodenným i primetime lídrom na trhu.


Už tradične sa darilo seriálu Panelák, ktorý bol opäť najsledovanejším nespravodajským programom dňa s ratingom 11,6% a podielom 29,7%. Ešte silnejší bol tradične v mestách, kde dosiahol podiel až 34,1%. Panelák tak v sledovanosti opäť predstihol konkurenčnú reality šou Farma.


Druhým najsledovanejším nespravodajským titulom dňa bol včera Recept na bohatstvo. Špeciálne zostrihy v novom vysielacom čase divákov zaujali, šou dosiahala rating 11,2% a podiel 31,7% a v porovnaní s kuchárskou šou konkurencie tak dokázala získať viac ako dvojnásobný počet divákov.


Suverénnou jednotou bola včera TV JOJ aj so svojim ďalším programom - film Sexi 40 dosiahol podiel 35,4% (v mestách až 39,3%) a s výrazným odstupom predstihol ponuku konkurencie. Rovnako sa darilo aj seriálu Hoď svišťom, ktorý dosiahol podiel 33,8%.


Už tradičnou jednotkou na trhu bola podvečerná Súdna sieň, včera s nadpriemerým podielom 29%. Rovnako tradične sa darilo spravodajstvu TV JOJ, ktoré obsadilo približne tretinu trhu, pričom absolútne najsledovanejším programom dňa bolo opäť Najlepšie počasie s ratingom 12,7% a podielom 34,9%.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...