Čítať viac >>

Panelák a Pod povrchom jednotkami na trhu, JOJ lídrom v primetime!

Najsledovanejšími seriálmi na Slovensku sú seriály TV JOJ Panelák a Pod povrchom. Panelák bol aj včera jednotkou na trhu a v sledovanosti tradične predstihol konkurenčnú reality šou. Rovnako úspešný bol aj seriál Pod povrchom, ktorý bol opäť sledovanejší ako konkurenčný seriál Horúca krv. TV JOJ bola vo štvrtok lídrom na trhu v primetime.


Najsledovanejší slovenský seriál Panelák si aj v aktuálnej sezóne drží svoju pozíciu. Aj vo štvrtok v sledovanosti predstihol ponuku konkurencie keď dosiahol rating 10,9% a podiel 29,2%. Ešte silnejší bol tradične v mestách s podielom 32,5% a darilo sa mu medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 33,6%.


Jednotkou na trhu bol aj nasledujúci seriál Pod povrchom s podielom 26,6%, ktorý tak v priamom súboji opäť predstihol konkurenčný seriál Horúca krv. Ešte výraznejší odstup od konkurencie mal seriál v mestách (podiel 31,3%) a u mladých divákov (32,7%). Tradičnou jednotkou na trhu bol aj seriál Kosti.


Absolútne najsledovanejšou reláciou dňa bolo včera Najlepšie počasie - rating 12,5% a podiel 35,5%, tradične sa darilo aj spravodajstvu - KRIMI (32,3%) a Noviny TV JOJ (33,5%). Tak ako obvykle bola jednotkou na trhu podvečerná Súdna sieň s podielom 28,8%.


Na PLUSke sa tradične najviac darilo kriminálke CSI Miami (7,1%).


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...