Čítať viac >>

Najsledovanejšie programy na trhu: ČSMT, Panelák, Najlepšie počasie a Noviny TV JOJ!

Šou Česko Slovensko má talent pokračovala v nedeľu ďalším castingovým kolom a opäť sa stala najsledovanejším nespravodajským programom týždňa z ponuky všetkých televízií, keď dosiahla rating 13,9% a podiel 34,4%. Ešte vyšší podiel mala šou v mestách (36,6%) a medzi mladými divákmi 15-34 (38,4%). Z ponuky celého týždňa malo viac divákov iba nedeľné vydanie Najlepšieho počasia (rating 14,4% a podiel 34,8%). V nedeľu večer uspel aj film Chalan na hranie, ktorý bol jednotkou na trhu s podielom 34%.


V sobotu sa darilo spravodajstvu TV JOJ, najsledovanejšími reláciami dňa boli Noviny TV JOJ s podielom 35,4% a Najlepšie počasie s podielom 31,5%. Oproti predchádzajúcemu týždňu si polepšila šou Farmár hľadá ženu, ktorá bola v novom vysielacom čase jednotkou na trhu s podielom 25,3%.


V piatok bol najsledovanejším nespravodajským programom seriál Panelák, ktorý už tradične celý týždeň porážal konkurenčnú reality šou. V piatok dosiahol podiel 27,7%, ešte silnejší bol v mestách s podielom 33,5%. Rovnako sa darilo aj speváckej šou X FACTOR, ktorá opäť porazila konkurenčnú kuchársku šou Masterchef, keď dosiahla podiely 21,1% a 23,8% (najviac divákov mala medzi mladými diváčkami 15-34 - podiel až 27,9%).


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...