Čítať viac >>

Krimi Noviny, Panelák, Pod povrchom, Kosti, Súdna sieň jednotkami na trhu!

TV JOJ bola aj vo štvrtok úspešná, keď väčšina jej programov v najsledovanejších časoch obsadila pozíciu trhovej jednotky. O 19:00 hod. bolo v čase svojho vysielania lídrom na trhu spravodajstvo KRIMI, tradične sa darilo aj hlavnému spravodajstvu TV JOJ. Najsledovanejším programom dňa bolo opäť Najlepšie počasie, jednotkou na trhu boli aj Recept na bohatstvo, Panelák, Pod povrchom a Kosti.


Vo štvrtok večer sa na TV JOJ darilo nielen pôvodnej seriálovej tvorbe, ale aj spravodajstvu. Spravodajská relácia KRIMI bola v čase svojho vysielania od 19,00 do 19,24 hod. lídrom na trhu, keď v tomto čase v sledovanosti predstihla konkurenčné Televízne noviny. KRIMI dosiahli rating 10,2% a podiel 35,8%.


Úspešné bolo aj hlavné spravodajstvo Noviny TV JOJ s ratingom 10,8% a podielom 34,4%. Najsledovanejším programom dňa z ponuky všetkých televízií bolo opäť Najlepšie počasie s ratingom 11,3% a podielom 32,4%. Podvečer bola TV JOJ tradičným lídrom na trhu s reláciou Súdna sieň (podiel 28,5%). Jednotkou na trhu bol tak ako obvykle aj špeciál Receptu na bohatstvo s podielom 28,2%.


Aj včera TV JOJ potvrdila svoje postavenie lídra v pôvodnej seriálovej tvorbe, keď bola jednotkou na trhu počas vysielania seriálov Panelák a Pod povrchom. Aktuálne najsledovanejší slovenský seriál Panelák dosiahol rating 11% a podiel 29,3% a opäť tak v sledovanosti predstihol konkurenčnú farmársku reality šou. Rovnako úspešný bol aj seriál Pod povrchom, ktorý s podielom 26,8% (v mestách 31,8%) v sledovanosti tradične predstihol konkurenčný seriál Horúca krv. Postavenie trhového lídra si TV JOJ udržala aj s nasledujúcim seriálom Kosti (podiel 27,5%).


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...