Čítať viac >>

Jojka opäť lídrom v prime-time! Úspešný Panelák, Dr. Dokonalý či spravodajské formáty.

Nový seriál TV JOJ Dr. Dokonalý odštartoval v pondelok večer ako jednotka na trhu. Jednotkou bol tradične aj seriál Panelák, včera ako druhá najsledovanejšia relácia dňa hneď za Najlepším počasím. TV JOJ bola v hlavnom vysielacom čase trhovým lídrom.


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol v pondelok 22. 10. 2012 seriál TV JOJ Panelák s ratingom 11% a podielom 28,6%. Aktuálne najúspešnejší slovenský seriál tak v sledovanosti opäť predstihol konkurenčnú reality šou.


Nasledujúca seriálová novinka Dr. Dokonalý si našla svojich divákov a bola jednotkou na trhu s podielom 26,7%. Konkurenčná kuchárska šou za pôvodným seriálom TV JOJ výrazne zaostala.


Tradične silné bolo opäť spravodajstvo, Noviny TV JOJ dosiahli rating 10,4% a podiel 32%, KRIMI rating 9,7% a podiel 33,8%, jednotkou na trhu bolo športové spravodajstvo TV JOJ a tradične najsledovanejším programom dňa z ponuky všetkých televízií bolo Najlepšie počasie – rating 11,8%, podiel 33,4%.


V pondelok opäť úspešne odštartovali špeciály Receptu na bohatstvo (podiel 30%) i podvečerná Súdna sieň (podiel 25%) – oba formáty boli vo svojom čase lídrami na trhu.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...