Čítať viac >>

TV opäť lídrom v prime-time: úspešný Panelák, Pod povrchom, Kosti i Haló!

Seriál Panelák si naďalej drží nadpriemernú sledovanosť a zvyšuje svoj náskok pred reality šou konkurencie! Svojich divákov si drží aj seriál Pod povrchom. Najlepšie počasie opäť najsledovanejšou reláciou dňa. TV JOJ bola vo štvrtok (20. 9. 2012) jednotkou na trhu v hlavnom vysielacom čase.


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa sa včera stal seriál Panelák, ktorý dosiahol rating 10,4% a podiel 29,4% a zvýšil tak svoj náskok pred konkurenčnou reality šou. Ešte silnejší bol Panelák tradične v mestách s podielom 33,8%, darilo sa mu aj u mladých divákov (15-34) s podielom 32,2% a z regiónov bol absolútnym lídrom v Bratislavskom kraji s podielom 41,3%


Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Pod povrchom (podiel 24%), ktorý bol výraznou jednotkou na trhu v mestách s podielom 30%, lídrom na trhu bol aj u mužov a u mladých divákov (15-34). Tradičnou jednotkou na trhu bol seriál Kosti a rovnako tak si pozíciu lídra na trhu TV JOJ udržala aj pri šou HALÓ.


Absolútne najsledovanejšou reláciou dňa bolo vo štvrtok Najlepšie počasie s ratingom 11,3% a podielom 33%. Tradične sa darilo spravodajskej hodine - KRIMI dosiahli podiel 32,5% a Noviny TV JOJ 33,4% (rating 10%).


Na PLUSke sa najviac darilo premiérovej epizóde Áno, šéfe! (6,5%), počas ktorej bola treťou najsledovanejšou stanicou na Slovensku.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...