Čítať viac >>

TV JOJ opäť lídrom v primetime, suverénnymi jednotkami Panelák i Pod povrchom!

Postavenie lídra na trhu v primetime si TV JOJ udržala aj v utorok (4. 9. 2012), pričom svoj náskok ešte zvýšila a konkurenciu porazila o viac ako 6%-ných bodov! Relácie TV JOJ opäť obsadili prvé priečky v rebríčku najsledovanejších programov na trhu - TV JOJ ponúkla najsledovanejšie spravodajstvo i najsledovanejšie pôvodné seriály.


Úspešne odštartovala už podvečerná Súdna sieň, ktorá s podielom 28,8% jednoznačne porazila konkurenčnú reláciu o varení aj s jej "špeciálnym" hosťom. Nadpriemer si drží spravodajstvo KRIMI, včera s podielom 32,2%, najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku boli aj včera Noviny TV JOJ s podielom 38,4%, ktoré porazili konkurenčné hlavné spravodajstvo o takmer 50 tisíc divákov. Tradične sa darilo aj športovému spravodajstvu (ako jednotke na trhu s podielom 30,9%) a absolútne najsledovanejším programom dňa bolo aj včera Najlepšie počasie - rating 10,5% a podiel 35,1%.


Seriál Panelák bol včera v priamej konkurencii Horúcej krvi opäť výraznou jednotkou na trhu s ratingom 10,4% a podielom 29,8%, pričom konkurenčný seriál zaostal o takmer 100 tisíc divákov! Jednotkou na trhu zostala TV JOJ aj s nasledujúcim seriálom Pod povrchom (podiel 29,2%), ktorý mal dvojnásobne viac divákov ako film na konkurenčnej stanici. Tradične sa darilo aj seriálu Kosti, včera s podielom 26,2%.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...