Čítať viac >>

TV JOJ lídrom v prime time, jednotkou Panelák i spravodajstvo!

TV JOJ si aj v utorok (25. 9. 2012) udržala postavenie lídra na trhu v hlavnom vysielacom čase. Prvé tri pozície v rebríčku najsledovanejších programov dňa zo všetkých televízií obsadili relácie TV JOJ - Najlepšie počasie, Panelák a Noviny TV JOJ.


Seriál Panelák bol opäť jednotkou na trhu s ratingom 10,6% a podielom 29% a opäť tak predstihol konkurenčnú reality šou. Tradične sledovanejší bol Panelák v mestách (podiel 32,3%) a medzi mladými diváčkami 15-34 (podiel 36,2%), kde má pred konkurenciou ešte výraznejší náskok.


Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Pod povrchom s podielom 24,3%, ktorý si drží svojich divákov. Pod povrchom, narozdiel od konkurenčného seriálu, oslovuje výrazne viac mestských divákov, kde je jednotkou na trhu - včera s podielom 27,8%.


V utorok sa na TV JOJ darilo aj spravodajstvu. Noviny TV JOJ boli sledovanejšie ako konkurenčné hlavné spravodajstvo, keď dosiahli rating 10,4% a podiel 34,8%. Výrazne nadpriemernú sledovanosť malo aj spravodajstvo KRIMI s podielom 34,5%. Najsledovanejšou reláciou dňa bolo už tradične Najlepšie počasie, včera s ratingom 11,6% a podielom 34,2%.


Podvečer sa darilo Súdnej sieni (podiel 26,7%), ktorá v sledovanosti opäť predstihla konkurenčný formát o varení.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...