Čítať viac >>

TV JOJ lídrom trhu: výrazne bodovali Panelák, Diabol nosí pradu, Hoď svištom i Noviny TV JOJ.

Nový týždeň začala TV JOJ ako líder na trhu v hlavnom vysielacom čase. Divákom ponúkla najsledovanejšie spravodajstvo, najsledovanejší pôvodný seriál i najsledovanejší film. Jednotkou boli Súdna sieň, Noviny TV JOJ, Panelák, Diabol nosí Pradu i Hoď svišťom. Najsledovanejšou reláciou na trhu bolo už tradične Najlepšie počasie.


Seriál Panelák bol v pondelok (17. 9. 2012) najsledovanejšou nespravodajskou reláciou dňa, keď dosiahol nadpriemernú sledovanosť - rating 11,1%, podiel 30,6% a výraznejšie predstihol ponuku konkurencie.


Postavenie výraznej jednotky na trhu si TV JOJ udržala aj s nasledujúcim filmom Diabol nosí Pradu, ktorý dosiahol podiel 29,5%, pričom konkurencia neuspela ani so svojou kuchárskou šou. Trhovým lídrom zostala TV JOJ aj počas seriálu Hoď svišťom (22,9%).


Najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku boli včera Noviny TV JOJ (rating 8,7%, podiel 33,5%), darilo sa aj spravodajstvu KRIMI (podiel 32,6%) a už tradične si najviac divákov pozrelo Najlepšie počasie TV JOJ - rating 11,6% a podiel 36,2%. Podvečer uspela Súdna sieň, ktorá bola s podielom 26,3% opäť sledovanejšia ako konkurenčná šou o varení.


Na stanici PLUS v pondelok tradične uspeli kriminálky - najviac divákov mala kriminálka CSI: Miami (podiel 7%), počas vysielania nasledujúcich kriminálok CSI: Las Vegas, Biele goliere a Dexter bola stanica PLUS treťou najsledovanejšou stanicou na Slovensku.


Televízie JOJ a PLUS dosiahli v pondelok 17. 9. 2012 spolu podiel takmer 30% celodenne a takmer 35% v primetime.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...