Čítať viac >>

TV JOJ celkovým lídrom prime-time: Panelák, Talent, X Factor, filmy, spravodajstvo!

Uplynulý týždeň bola TV JOJ lídrom na trhu v reklamne najdôležitejšom hlavnom vysielacom čase. Najsledovanejším programom týždňa z ponuky všetkých staníc bola opäť šou Česko Slovensko má talent. Počas celého týždňa bol jednotkou na trhu seriál Panelák. V piatok sa opäť darilo veľkej speváckej šou X Factor USA. Stanica PLUS za minulý týždeň celodenne predstihla konkurenčnú TV Doma!


Šou Česko Slovensko má talent sa opäť stala najúspešnejším programom na televíznych obrazovkách v uplynulom týždni, keď dosiahla rating 14,9% a podiel 38,8%. Žiadny iný program uplynulého týždňa nebol sledovanejší. Ešte výraznejší úspech mala šou medzi mladými divákmi (15-34), kde podiel na trhu dosiahol až 44,8%. Konkurenčná televízia so svojou filmovou ponukou v nedeľu večer výrazne zaostala - talentová šou mala takmer dvojnásobne viac divákov.


V sobotu podvečer opäť uspela relácia Najlepšie torty, ktorá s podielom 29,5% výrazne predstihla konkurenčné relácie Partička a Smotánka. Večerná šou Farmár hľadá ženu oslovila približne pätinu divákov pri televíznych obrazovkách, pričom najviac divákov mala v Banskobystrickom kraji s podielom až 30,7%. V sobotu večer sa darilo stanici PLUS, ktorá bola s filmovou ponukou treťou najsledovanejšou televíziou na Slovensku - konkrétne s filmami Zviera 2 (podiel 9,7%, u mužov až 11,6%) a Majstrovský plán (9,8%, u mužov až 12,5%).


V piatok sa darilo seriálu Panelák, ktorý bol tak ako po celý týždeň sledovanejší ako konkurenčná farmárska reality šou. Seriál TV JOJ dosiahol podiel 27,3%, pričom v mestách dosiahol podiel hodnotu 31,3%. Opäť uspela aj najväčšia svetová spevácka šou X Factor USA, ktorá dosiahla ako jednotka na trhu podiely 24,1% a 30,2%. Absolútnym hitom je X Factor medzi mladými diváčkami (15-34), kde podiel dosiahol až 31,1% a 47,3%! Konkurencia opäť neuspela ani so svojou kuchárskou šou.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...