Čítať viac >>

Panelák porazil Farmu, Hitman Masterchefa a Noviny TV JOJ Televízne noviny!

TV JOJ bola v pondelok lídrom na trhu v primetime. Najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku boli Noviny TV JOJ, najsledovanejšou reláciou Najlepšie počasie, jednotkou na trhu boli Panelák, Hitman i Hoď svišťom.


Nový týždeň začala TV JOJ opäť úspešne, keď bola jednotkou na trhu v primetime. Tak ako väčšinu uplynulého týždňa boli aj včera najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku Noviny TV JOJ s podielom 35,7%. Darilo sa aj spravodajstvu KRIMI (30,6%), jednotkou na trhu bolo športové spravodajstvo TV JOJ a tradične najsilnejšie bolo Najlepšie počasie (rating 11,2%, podiel 36,2%) - najsledovanejšia relácia dňa. Rovnako tradične úspešná bola aj podvečerná Súdna sieň, ktorá bola jednotkou s podielom 25,9%.


Aktuálne najúspešnejší slovenský seriál Panelák včera v sledovanosti predstihol konkurenčnú farmársku reality šou, keď dosiahol rating 10,1% a podiel 29% (ešte výraznejší odstup od konkurencie mal v mestách s podielom takmer 32%) a stal sa najsledovanejším nespravodajským formátom dňa.


TV JOJ zostala jednotkou na trhu aj s nasledujúcim filmom Hitman, ktorý dosiahol podiel 30,4% (u mužov to bolo až 36,3%), konkurenčný kuchársky formát v sledovanosti zaostal. Darilo sa aj seriálu Hoď svišťom, ktorý bol jednotkou na trhu s podielom 23,8% (26,1% u mladých divákov 15-34).


Televízia PLUS bola v pondelok treťou najsledovanejšou stanicou na Slovensku celodenne, keď predstihla Jednotku i Doma. Najviac sa darilo kriminálnym seriálom CSI Miami (6,4%) a CSI Las Vegas (8%).


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...