Čítať viac >>

Panelák, Pod povrchom i Noviny TV JOJ zabezpečili opäť pre TV JOJ líderstvo v prime-time!

Vo štvrtok (27. 9. 2012) bola TV JOJ lídrom na trhu v primetime, pričom v rebríčku najsledovanejších relácií dňa z ponuky všetkých televízií obsadila prvé priečky - odvysielala najsledovanejší program dňa, najsledovanejšie spravodajstvo i najsledovanejší seriál.


Seriál Panelák bol vo štvrtok najsledovanejším nespravodajským programom dňa a s náskokom predstihol konkurenčnú reality šou. Dosiahol rating 11,5% a podiel 31,1%, ešte suverénnejší bol tradične v mestách s podielom 37,1%.

TV JOJ bola jednotkou na trhu aj počas nasledujúceho seriálu Pod povrchom, ktorý dosiahol podiel 26,1% (v mestách 28%). Oba pôvodné seriály TV JOJ tak v sledovanosti predstihli konkurenčnú ponuku. Rovnako úspešný bol aj seriál Kosti s podielom takmer 25%.


Najsledovanejším spravodajstvom boli vo štvrtok Noviny TV JOJ s ratingom 10,7% a podielom 34,7%. Jednotkou bolo aj športové spravodajstvo TV JOJ, už tradične najsledovanejším programom dňa z ponuky všetkých televízií bolo Najlepšie počasie - rating 13% a podiel 37,2%. Nadpriemernú sledovanosť dosiahlo aj spravodajstvo KRIMI - rating 9,2%, podiel 33,8%. Tradične úspešná bola podvečerná Súdna sieň - aj včera ako líder na trhu s podielom 25,1%.


Na stanici PLUS uspela kriminálka CSI Miami (6,4%), PLUSka bola treťou najsledovanejšou stanicou na trhu počas vysielania relácie Áno, šéfe! (7,1%) aj počas špeciálu Noviny plus: Bez detí neodídem III. (7,2%).


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...