Čítať viac >>

Novú sezónu najúspešnejšie odštartovala TV JOJ, aj s Panelákom!

Prvý týždeň novej televíznej sezóny bol v hlavnom vysielacom čase úspešnejší pre TV JOJ, ktorá bola celotýždennou jednotkou na trhu. Úspešne odštartoval seriál Panelák, jednotkou na trhu bol seriál Pod povrchom, darilo sa spravodajskému bloku, Súdnej sieni a konkurenciu porazila aj filmová ponuka JOJky.


TV JOJ bola za prvý týždeň novej televíznej sezóny jednotkou na trhu v primetime. Počas týždňa sa darilo kombinácii seriálov Panelák a Pod povrchom, ktoré boli výrazne úspešnejšie ako ponuka konkurencie. Celotýždenne bola úspešnejšia aj podvečerná Súdna sieň, darilo sa aj spravodajskej hodine a tradične najsilnejšie bolo Najlepšie počasie.


Na záver týždňa TV JOJ uspela aj s filmovou ponukou. V piatok večer ponúkla divákom akčnú dvojporciu Kuriér 2 a Vojak, ktorá suverénne porazila konkurenčnú ponuku. Kuriér 2 bol najsledovanejším programom dňa s ratingom 9,4% a podielom 31,6%, nasledujúci film Vojak dosiahol podiel 30,1%. Konkurencia zaostala o takmer 10%-ných bodov pri animovanom filme a o približne 12%-ných bodov pri kuchárskej šou. V piatok boli jednotkou na trhu aj Noviny TV JOJ, rovnako sa darilo podvečernej Súdnej sieni.


V sobotu úspešne odštartovala novinka Najlepšie torty, ktorá podvečer porazila pôvodný formát konkurencie Vo štvorici po Slovensku. Najlepšie torty dosiahli podiel 24,5%. V sobotu večer uspela aj stanica PLUS, ktorá bola s filmom Priamy zásah (podiel 8,4%) treťou najsledovanejšou stanicou na Slovensku.


V nedeľu večer TV JOJ opäť uspela so svojou filmovou ponukou, keď sa akčný film Horúce pozdravy z Paríža (rating 9,3%, podiel 26,9%) stal spolu s 5 minútovým špeciálom Čoskoro v Česko Slovensko má talent najsledovanejším nespravodajským programom dňa a získal viac divákov ako film na konkurenčnej stanici. Absolútne najsledovanejším programom nedele bolo Najlepšie počasie s ratingom 11,1% a podielom 33,2%.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...