Čítať viac >>

Jojka lídrom na trhu, Pluska trojkou na trhu!

TV JOJ v hlavnom vysielacom čase porazila konkurenciu a bola trhovou jednotkou.


TV JOJ odštartovala nový týždeň úspešne, keď si udržla postavenie jednotky na trhu v primetime. Úspešný večer odštartovalo spravodajstvo. KRIMI dosiahli podiel 32,6% a nasledujúce hlavné správy Noviny TV JOJ boli jednotkou na trhu s ratingom 8,3% a podielom 34,8% a predstihli tak konkurenčné hlavné spravodajstvo. Jednotkou bolo aj športové spravodajstvo TV JOJ (32,8%) a tradične najsilnejšie bolo Najlepšie počasie, ktoré sa aj včera stalo absolútne najsledovanejšou reláciou dňa s ratingom 11,5% a podielom 36,9%.


V pondelok večer na JOJke uspel aj seriál Panelák, ktorý ako jednotka na trhu dosiahol rating 10,2% a podiel 28,3% a predstihol ponuku konkurencie. V rebríčku najsledovanejších programov dňa sa zaradil hneď za Najlepšie počasie. Tradične najsilnejší bol seriál TV JOJ v mestách s podielom 33,1%.


V pondelok uspela aj stanica PLUS, tradične sa darilo seriálu CSI Kriminálka Miami (6,5%). Výrazne uspeli seriály CSI: Kriminálka Las Vegas (9,3%), Biele goliere (10,5%) i Dexter (8,5%) - PLUSka bola počas ich vysielania treťou najsledovanejšou stanicou na Slovensku.


Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...