Čítať viac >>

Zuzana Fialová si zahrá v Paneláku doktorku!

Potvrdené! V novej sérii seriálu Panelák si zahrá aj Zuzana Fialová, ktorá bola hviezdou aj v druhom Krausovom seriálu Keby bolo Keby. Andy Kraus sa nedávno vyjadril pre média: "Nechcel som na ňu nejakým spôsobom tlačiť. Myslím, že do leta sa vyjadrí. Scenáre vieme upraviť podľa toho, ako sa ona rozhodne,“


Teraz je všetko isté, že Zuzana sa naozaj objaví v Paneláku, zrejme ako doktorka na M-klinik. Myslíte si, že bude tvoriť nový párik s Michalom Bajzom (Mariánom Miezgom)?


Foto: Nový Čas, cas.sk

9 komentárov :

  1. neprijemna herecka neprijemny hlas aj vsetko okolo jej osoby,dufal som , ze ju neobsadia,ale tak dalsi dovod preco uz nepozeravat panelak...este ked s bajzom by mozno skoncila no bez kmentara radsej.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jaj, tak zrovna ji nemusím, nesedí mi její výraz ani hlas. No uvidíme

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hm nahodou Zuzka je výborná herečka ktorá dokáže zahrat hocičo takže držím palce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. joj neblaznite :((((((((((((((((((((((
    hnusna je :()((((

    OdpovedaťOdstrániť
  5. som na nu zvedavá len nechápem prečo prijala ponuku do paneláku hrat opať doktorku ked s ordinácie kde tiež hrala doktorku dobrovolne odišla uvidíme dokedy vydrží....

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To bola podla mna velka chyba.. takto dalej tak stratia divakov.. a skoncia ako Ordinacia v ruzovej zahrade :-( nestastna volba..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi sa teším.. seriály Andyho milujem!! už len kvôli tomu sa teším na koniec prázdnin! Veľmi obdivujem mnohých hercov, čo sa tam objavia, dúfam, že i ja budem mať raz možnosť sa tam objaviť aspoň ako komparz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. kolko ludi tolko nazorov. Ale podla mna je to skvela herecka ktora naozaj vie zahrat cokolvek....keby tak nebolo nebola by tam kde je :)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zuzka Fialová je vynikajúca herečka, treba ísť na jej predstavenie do divadla. Všetci herci sú vynikajúci divadelní herci. Tie priblblé príspevky píšu takí , čo nikdy v divadle neboli. A postavy v seriáloch tvorí predsa scenárista. A v tom je umenie herca, zahrať všetko. Ale si myslím, že by mali vyhodiť zo seriálu postavy, z ktorých urobili primitívnejších ľudí. To Vám diváci nevadí?.Veľa mojich známych prestalo kvôli tomu pozerať seriál. Kto pozerá Panelák od 1.série, tak vie o čom píšem. A stále kolomdokola sa opakujúce scenáre. Na konci poslednej série som si povedala dosť. Už nepozerám, nič nové sa tam nedeje. Ale nakoľko začne hrať v novej sérii Zuzka Fialová, tak si pár častí predsa len pozriem.Som zvedavá, či niečo nové sa objaví....

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...