Čítať viac >>

Panelák v lete vystriedajú Extrémne prípady aj s hlasom Vlada Kobielskeho!

S denným seriálom Panelák sme sa rozlúčili vo štvrtok 28. júna. Ako všetci už vieme, v lete má Panelák tradične prestávku, no o zábavu na obrazovkách Jojky nebude núdza. Počas dní, v ktorých sa vysielal Panelák, nasadzuje Jojka novú show - Extrémne prípady.


Televízia JOJ hovorí o novej relácií: "Súdna sieň si už štvrtý rok upevňuje svoje neotrasiteľné miesto v podvečernej štruktúre televízie Joj. Toto leto sa však po prvý raz presunie do hlavného vysielacieho času a prípady, ktoré na vás čakajú, si to rozhodne zaslúžia. Po úspešnej kauze Gádža sa dočkáme aj ďalších rómskych sporov, ktoré spolu s ostatnými ponesú spoločné označenie Extrémne prípady. A že budú naozaj extrémne, sa presvedčíme už dnes!"


S hlasom Vlada Kobielskeho, ktorý v Paneláku hrá Kubka Švehlu, sa budeme stretávať aj počas leta. Voice over Petra Rúfusa zo Súdnej siene nahradí práve Vlado Kobielsky.


Prvý príbeh s názvom Sestra a brat sledujte dnes od 20:20 na Jojke, následne sa show bude vysielať podobne ako Panelák od pondelka do štvrtka.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...