Čítať viac >>

Úspech pre spravodajstvo, Panelák, Extrémne rodiny, Hotel Paradise či Súdnu sieň

Najsledovanejšie spravodajstvo mala v pondelok TV JOJ! Nový týždeň začali televízie JOJ a PLUS úspešne. Súdna sieň dvojnásobne silnejšia ako konkurencia. Úspešný bol aj Panelák, Extrémne rodiny či Hotel Paradise.


Najsledovanejšie spravodajstvo na trhu mala včera TV JOJ. Spravodajstvo KRIMI dosiahlo podiel 33%, jednotkou na trhu boli Noviny TV JOJ s podielom 36%, ŠPORT s podielom 34,8% i Najlepšie počasie s podielom 33,5%. Darilo sa aj poludňajšiemu spravodajstvu Noviny o 12, ktoré bolo jednotkou na trhu s podielom 30,2%.


Podvečer televízne obrazovky suverénne ovládla Súdna sieň s podielom 28,3%, keď dosiahla takmer dvojnásobnú sledovanosť ako konkurencia.


Večer bol úspešný aj seriál Panelák s podielom 26,6%, ktorý bol jednotkou na trhu v mestách s podielom 31,3% a v troch krajoch Slovenska. Nasledujúce Extrémne rodiny dosiahli podiel 23,4%, pričom boli jednotkou na trhu medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 26,7% a rovnako v troch krajoch Slovenska. Tradične jednotkou medzi mladými divákmi (15-34) bola aj šou Hotel Paradise, včera s podielom 31,9%.


Televízie JOJ a PLUS získali v pondelok 18. júna 2012 spolu podiel takmer 30% celodenne a 32,1% v primetime.



Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...