Čítať viac >>

TV JOJ celodenným lídrom! Pluska trojka na trhu!

Najsledovanejším programom dňa zo všetkých televízií bola včera šou Extrémne rodiny, najsledovanejšie spravodajstvo priniesla TV JOJ, ktorá bola zároveň celkovým lídrom na trhu. Stanica PLUS bola trojkou na trhu hneď za dvomi najväčšími televíziami.


Pozíciu najsledovanejšieho programu dňa včera obsadila show Extrémne rodiny s ratingom 12,3% a podielom 38,5%. Extrémnu sledovanosť šou dosiahla v Trenčianskom a v Žilinskom kraji s podielmi 52,5% a 50,4%. Jednotkou na trhu bola aj nasledujúca šou Hotel Paradise s podielom 28,9%, pričom medzi mladými divákmi (15-34) jej podiel dosiahol hodnotu 35,3%.


Darilo sa aj seriálu Panelák, včera s podielom približne 29%, výraznou jednotkou na trhu bola opäť podvečerná Súdna sieň s podielom 27,2% (s náskokom takmer 10% pred konkurenciou). Popoludní sa TV JOJ darilo s filmom Zelená míľa, ktorý bol jednotkou na trhu s podielom 31,9%.


Stanica PLUS bola v pondelok trojkou na trhu hneď za dvomi najväčšími televíziami s celodenným podielom 6,2%. Najviac sa darilo večerným krimi seriálom – CSI New York s podielom 6%, CSI Las Vegas s podielom 9,2% a Podvodníci s podielom 8,4%.


TV JOJ bola v pondelok celodenným i primetime lídrom na trhu. Televízie JOJ a PLUS získali spolu podiel 35% celodenne a 37,1% v primetime a porazili tak ponuku konkurenčných staníc.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...