Čítať viac >>

Obľúbený Panelák, Geissenovci, Hotel Paradise. Nadpriemerné spravodajské formáty.

Súdna sieň naďalej s výrazným náskokom pred konkurenciou! Darilo aj spravodajským formátom. Svoje stabilné postavenie obhájil aj Panelák či Geissneovci. Hotel Paradise bol opäť lídrom na trhu. Výborne sa darilo aj Pluske. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Podvečerná Súdna sieň na TV JOJ pokračuje v nadpriemerných výkonoch. Včerajšia epizóda dosiahla podiel 32,8% a o viac ako 13% predstihla ponuku konkurencie.


Darilo sa aj spravodajstvu, ktoré bolo za uplynulý týždeň takmer denne lídrom na trhu. Včera dosiahli KRIMI podiel 31,5% a Noviny TV JOJ 34,0%. Ako obvykle boli jednotkou ŠPORT a Najlepšie počasie, konkurenčné športové spravodajstvo i relácia o počasí tradične zaostávajú.


Seriál Panelák obsadil približne štvrtinu trhu, rovnako tak šou Geissenovci: Ťažký život milionárov. Nasledujúci Hotel Paradise bol opäť jednotkou na trhu a tradične najviac sa mu darilo medzi mladými divákmi (15-34) - včera s podielom 31,2%.


Stanica PLUS dosiahla opäť nadpriemerný výkon (nad 5% celodenne i v primetime), najviac sa darilo kriminálkam - CSI Las Vegas s podielom 8%, seriál Podvodníci s podielom 7% a seriál Dexter s podielom 6,7% boli silnejšie ako v tom čase vysielané seriály na TV Doma.


Televízie JOJ a PLUS si na rozdiel od konkurencie v aktuálnej sezóne naďalej držia medziročný rast sledovanosti.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...