Čítať viac >>

Didi Mórová vo filme: sex so ženou!

Obľúbená herečka Diana Mórová to vo svojom najnovšom filme poriadne rozbalila. Vo filmoch ju v podobných scénach nevidieť často, no teraz spravila výnimku. V najnovšom filme Tigre v meste pobehuje iba v spodnej bielizni a užije si aj vášnivé scény so ženou.


„Diana nemala so scénami najmenší problém. Je profesionálka a tak ju nerozhodili ani posteľné scény so ženou. Herečkám nerobilo problém ani to, že sa na ne po celý čas pozeral celý štáb. Kameraman, zvukár a osvetľovač iba s údivom sledovali a pri ostrej klapke sa usmievali, ako sa obidve herečky odviazali." povedal pre Nový Čas člen zo štábu.


Nový film Tigre v meste sa dostal do kín v týchto dňoch a hrajú tam mnohé známe tváre zo seriálu Panelák. Stručná upútavka filmu uvádza: "Pestrý, nie len ľúbostný príbeh o priateľoch, ktorí si s nájomným vrahom za chrbtom počas niekoľkých dní poriadne upracú v životoch. Kristína Tóthová, Milan Ondrík, Ľubomír Bukový, Ivica Sláviková, Diana Mórová a ďalší v romantickej komédii s kriminálnou príchuťou, ktorá vás zavedie na zaujímavé miesta Bratislavy, aby im vdýchla nové svieže farby a závan dobrodružstva."


Foto: Nový Čas

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...