Čítať viac >>

Úspešný Panelák, Kosti i Hotel Paradise lídrami na trhu!

Seriál KOSTI boli sledovanejšie ako premiérové pôvodné seriály konkurencie! Hotel Paradise bol opäť jednotkou na trhu, svojich divákov si drží aj Panelák. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Seriál Panelák si drží svojich divákov a aj včera potvrdil, že pred konkurenčnou reality šou ho uprednostňujú mestskí diváci - včera bol opäť jednotkou vo veľkých mestách s podielom 32,6%. Tradične bol lídrom na trhu aj celkovo v Bratislavskom kraji.


Nasledujúci seriál Kosti dokázala napriek repríze poraziť oba pôvodné seriály konkurencie, keď dosiahol podiel 24,3%. Konkurenčná Ordinácia v sledovanosti zaostala a ešte slabší bol seriál Druhý dych. TV JOJ bola jednotkou na trhu aj s nasledujúcou reality šou Hotel Paradise.


Suverénnou jednotkou bola včera TV JOJ so svojou predpoludňajšou ponukou - Súdna sieň dosiahla podiel 35,4%, Panelák 37,4% a Dom snov 34,8%.


Stanica PLUS dosiahla nadpriemerný celodenný podiel atakujúci hranicu 6%. Večer uspela s filmovou ponukou, keď Policajt v Afrike dosiahol podiel 5,5% a Sedem statočných v sedle až 9,9%, pričom u mužov boli podiely ešte silnejšie - 7,9% a 13,6%!


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...