Čítať viac >>

Úspešný Panelák, Geissenovci. Lídrom Noviny, Súdna sieň i Hotel Paradise!

Najsledovanejšie spravodajstvo na Slovensku mala opäť TV JOJ, Súdna sieň suverénne porazila seriálovú novinku na Markíze! Včerajší večer slávili úspech aj denný seriál Panelák či Geissenovci. Líderstvo na trhu potvrdil aj Hotel Paradise. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Aj pondelok bol pre televízie JOJ a PLUS úspešný. Podvečer sa darilo Súdnej sieni, ktorá včera dostala nového konkurenta v podobe tureckého seriálu. Súdna sieň bola suverénnou jednotkou na trhu s podielom 32,8% a konkurenčnú ponuku predstihla viac ako dvojnásobne!


Opäť sa darilo spravodajstvu - KRIMI dosiahli podiel 33,5% a takmer sa dotiahli na konkurenčné hlavné spravodajstvo. Nasledujúce Noviny TV JOJ však už boli jednotkou na trhu s podielom 36% a včera sa opäť stali najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku. Ako obvykle boli jednoznačnou jednotkou aj relácie ŠPORT a Najlepšie počasie.


Seriál Panelák dosiahol takmer štvrtinový podiel na trhu a tradične bol silnejší v mestách. Nasledujúca šou Geissenovci: Ťažký život milionárov dosiahla takmer podobný počet divákov ako ťažiskový projekt konkurencie (naživo vysielaná spevácka šou). Geissenovci boli jednoznačnou jednotkou medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 27,4% a rovnako boli jednotkou medzi mužmi. Tradične suverénne sa medzi mladými divákmi opäť darilo Hotelu Paradise, ktorý tu dosiahol podiel 33,7% a bol aj celkovou jednotkou na trhu s takmer štvrtinovým podielom na trhu.


Na Pluske sa tradične darilo kriminálkam - CSI: Las Vegas dosiahla nadpriemerný podiel takmer 9% a seriál Podvodníci 8,5%.


Televízie JOJ a PLUS získali v pondelok 28. 5. 2012 spolu podiel 28% celodenne a 31,3% v primetime.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...