Čítať viac >>

Panelák vysoko porazil Hlas ČS! TV JOJ výrazným lídrom v primetime!

Spevácka šou dosiahla o takmer polovicu menej divákov. Tesne za Panelákom sa v sledovanosti umiestnilo špeciálne športové spravodajstvo TV JOJ.


Seriál Panelák získal v pondelok primát najsledovanejšieho programu dňa s ratingom 12,2% a podielom 34,2%, čím takmer dvojnásobne predstihol konkurenčnú spevácku šou, ktorá tak výrazne prepadla. Panelák bol tradične suverénny v mestách s podielom 41,2%, darilo sa mu aj medzi mladými divákmi s podielom 36,2%. Nasledujúca šou Geissenovci: Ťažký život milionárov dosiahla podiel 21,5% a v počte divákov taktiež porazila spevácku šou konkurencie. Geissenovci boli sledovanejší aj ako seriál Druhý dych, výraznou jednotkou boli tradične v mestách a medzi mladými divákmi (15-34). Rovnako sa darilo aj šou Hotel Paradise, ktorá medzi mladými divákmi dosiahla podiel 30,3%.


TV JOJ včera ponúkla svojim divákom špeciálne vydanie relácie ŠPORT, v ktorej okrem iného priniesla zostrih a reportáže z vítania našich hokejových reprezentantov. ŠPORT sa stal hneď po Paneláku druhou najsledovanejšou reláciou dňa s výrazným náskokom pred konkurenciou, keď dosiahol rating 12,1% a podiel 39,1%.


Darilo sa aj stanici PLUS, ktorá v pondelok tradične ponúkla kriminálky – CSI: New York s nadpriemerným podielom 6%, CSI: Las Vegas 7,4%, Podvodníci 6,6% a Dexter 6,6%.


Televízia JOJ bola včera výrazným lídrom na trhu v primetime s podielom 30,5%. Televízie JOJ a PLUS dosiahli v pondelok 21. 5. 2012 spolu podiel takmer 29% celodenne a 35,7% v primetime.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...