Čítať viac >>

Panelák v nadpriemere, Hotel Paradise jednotkou na trhu!

Panelák v nadpriemere, Hotel Paradise jednotkou na trhu. Tradične sa darilo aj Súdnej siene, Jojka bola jasným lídrom v dopoludňajších hodinách. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


V stredu večer sa na TV JOJ najviac darilo seriálu Panelák, ktorý dosiahol nadpriemerný podiel 27,5%. Suverénnou jednotkou pred emotívnou šou konkurencie bol Panelák tradične v mestách s podielom 32,2%, pričom vo veľkých mestách podiel dosiahol až 40,4%. Suverénny bol tradične aj v Bratislavskom kraji s podielom 40,1% a medzi vysokoškolsky vzdelanými divákmi.


Darilo sa aj reality šou Hotel Paradise, ktorá bola jednotkou na trhu pred ponukou konkurencie s podielom 23,5% a tradične najsilnejšia bola medzi mladými divákmi 15-34, kde podiel atakoval hranicu 30%.


TV JOJ bola trhovým lídrom aj s podvečernou Súdnou sieňou (25,5%), ktorá bola tradične silnejšia ako konkurenčná šou o varení.


Suverénnym lídrom na trhu bola TV JOJ predpoludním s dvojporciou Paneláku (34% + 41%), ale aj s reláciou Jste to co jíte (26,4%) i poludňajším spravodajstvom Noviny o 12:00 (28,2%).


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...