Čítať viac >>

Panelák boduje v mestách, Hotel Paradise ako jednotka na trhu!

Vo veľkých mestách diváci uprednostňujú Panelák pred ponukou konkurencie, Hotel Paradise jednotka na trhu. Naďalej u divákov boduje Súdna sieň či večerná kriminálka CSI Miami. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Seriál Panelák si drží približne štvrtinový podiel na trhu, pričom vo veľkých mestách bola aj včerajšia epizóda tradičnou jednotkou na trhu s podielom 34,1%, rovnako silnejší ako konkurenčná ponuka bol Panelák aj v Bratislavskom kraji s podielom 34,6%.


Včera sa darilo aj reality šou Hotel Paradise, ktorá bola jednotkou na trhu s podielom takmer 26%, pričom tradične silná bola šou medzi mladými divákmi 15-34, na ktorých primárne cieli, kde dosiahla podiel 35,2%. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj s nasledujúcim krimi seriálom CSI: Miami.


Podvečer sa tradične darí Súdnej sieni, ktorá bola včera lídrom na trhu s podielom 26,2% a opäť tak predstihla konkurenčnú reláciu o varení.


Nadpriemerný podiel 5,1% dosiahla včera stanica PLUS, ktorá tak bola sledovanejšia ako konkurenčná TV Doma. Trojkou na trhu boli napríklad relácie Faktor strachu, Simpsonovci, či legendárny seriál Chlapci a chlapi.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...