Čítať viac >>

Najsledovanejšie spravodajstvo, nadpriemerný Panelák, úspešná aj Pluska!

KRIMI a NOVINY TV JOJ lídrami na trhu - obe relácie porazili konkurenčné hlavné spravodajstvo! Panelák získal nadpriemerný podiel. Výborne sa darí podvečernej Súdnej sieni, jednotkou bol opäť Hotel Paradise Úspešná bola aj stanica PLUS. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku bolo včera opäť spravodajstvo TV JOJ. Spravodajská relácia KRIMI o 19,00 hod. dosiahla najvyšší stredajší podiel na trhu od začiatku svojho vysielania - 35,3% a v čase vysielania bola jednotkou na trhu! Už niekoľko dní za sebou je jednotkou na trhu aj hlavné spravodajstvo NOVINY TV JOJ, včera s podielom 38,7%.
Tradične sledovanejšie ako konkurencia bolo športové spravodajstvo s podielom 35,9%. Najsledovanejšou reláciou dňa zo všetkých televízií bolo včera NAJLEPŠIE POČASIE TV JOJ s podielom 42%.


Nadpriemer dosiahol aj seriál PANELÁK s podielom 28,9%, pričom jednoznačnou jednotkou bol opäť v mestách (podiel 33,6%), najvyšši podiel mal tradične v BA kraji, včera 40,6%. Jednotkou na trhu v čase svojho vysielania bola opäť aj šou HOTEL PARADISE, ktorá mala najviac divákov už tradične medzi mladými (15-34) - včera s podielom 31,3%


Na PLUSke sa tradične darilo napríklad Simpsonovcom, či seriálom Akty X, CSI: New York, CSI: Las Vegas a Walking Dead - celkovo bola stanica PLUS celodennou trojkou na trhu.


Televízie JOJ a PLUS získali v stredu 30. 5. 2012 spolu podiel 30,7% celodenne a 33,2% v primetime.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...