Čítať viac >>

V mestách Panelák jednoznačný líder!

V mestách Panelák poráža konkurenčnú reality šou, úspešná je aj spravodajská hodinka či podvečerná Súdna sieň. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Seriál Panelák si aj v silnej konkurencii drží svojich divákov. Včera dosiahol nadpriemerný rating 10,6% a podiel 26,6%, konkurenciu porazil v mestách s podielom 32,2%, pričom suverénnou jednotkou bol vo veľkých mestách s podielom 40,2%. Lídrom na trhu je seriál TV JOJ aj medzi vysokoškolsky vzdelanými divákmi a tradične v Bratislavskom kraji.


Do šou Hotel Paradise včera pribudol nový hráč, túto udalosť si pozrelo 31,8% mladých divákov (15-34), medzi ktorými je Hotel Paradise tradične jednoznačnou jednotkou na trhu.


Podvečer bola TV JOJ opäť jednotkou na trhu so Súdnou sieňou (26,9%). Úspešné bolo aj spravodajstvo, pričom ŠPORT a Najlepšie počasie boli tradičnou jednotkou na trhu pred ponukou konkurencie. Darilo sa aj poludňajšiemu spravodajstvu Noviny o 12, ktoré bolo výraznou jednotkou na trhu s podielom 26,3%, predpoludním sa tradične darí relácii Dom snov, včera s podielom takmer 30%.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...