Čítať viac >>

Nadpriemerný Panelák, Hotel Paradise jednotkou, úspech pre Plusku!

Panelák v nadpriemere, Hotel Paradise jednotkou na trhu. Darilo sa aj mladšej stanici Plus. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Najúspešnejší slovenský seriál Panelák dosiahol včera nadpriemerný rating 11% i podiel 29,1% a potvrdil svoju silnú pozíciu na trhu. Emotívnu šou konkurencie porazil v mestách s podielom 34,1%, pričom vo veľkých mestách podiel seriálu dosiahol až 40,2%. Konkurenčný projekt bol slabší aj v Bratislavskom a Košickom kraji, kde Panelák dosiahol podiely 40,6% a 32,3%. Tradične bol seriál TV JOJ sledovanejší aj medzi vysokoškolsky vzdelanými divákmi.


Nasledujúci seriál Kosti dosiahol včera podiel 24,4%, jednotkou na trhu bol tradične v Bratislavskom kraji (34%) a vo veľkých mestách (30,3%).


Vzťahy v Hoteli Paradise sa zamotávajú, včerajšia epizóda reality šou bola v čase svojho vysielania opäť jednotkou s viac ako štvrtinovým podielom na trhu, pričom tradične silnejšia bola medzi mladými divákmi (15-34), kde podiel dosiahol 33,4%.


Na PLUSke sa tradične darilo kriminálkam - CSI Miami, CSI Las Vegas boli sledovanejšie ako ponuka konkurenčnej TV Doma, trojkou na trhu bol seriál Chlapci a chlapi.


Televízie JOJ a PLUS dosiahli v stredu spolu podiel 29,1% celodenne a 33,1% v primetime a naďalej si držia výrazný medziročný rast sledovanosti.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...