Čítať viac >>

Naďalej sa darí Paneláku, Kostiam i Hotelu Paradise!

Naďalej sa darí Paneláku, Kostiam i Hotelu Paradise, ktorý bol lídrom na trhu. Svoju pozíciu lídra potvrdila aj podvečerná Súdna sieň. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Napriek futbalovému prenosu na verejnoprávnej televízii bol seriál Panelák jednotkou na trhu u mužov. Konkurenčnú reláciu Modré z neba porazil tradične aj v mestách (34%), pričom vo veľkých mestách to bolo suverénne s podielom 41,2%. Seriál TV JOJ bol trhovým lídrom opäť aj medzi vysokoškolsky vzdelanými divákmi, či tradične v Bratislavskom kraji. Celkovo dosiahol Panelák nadpriemerný podiel 29%.


Nasledujúcemu seriálu Kosti sa darí aj napriek repríze, včera s podielom 23,5%, pričom jednotkou na trhu, a teda silnejší ako Modré z neba, bol seriál vo veľkých mestách s podielom 32,4%.


Hotel Paradise si vo svojom vysielacom čase drží postavenie jednoznačného lídra na trhu (25,8%), pričom aj včera bol ešte úspešnejší medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 32,5%. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj počas seriálu CSI: Miami.


Tradičnou jednotkou bola aj včera podvečerná Súdna sieň (28,1%) s náskokom pred ponukou konkurencie.


Televízie JOJ a PLUS si držia výrazný medziročný rast sledovanosti, včera opäť obsadili takmer tretinu trhu.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...