Čítať viac >>

Úspešný Panelák a spravodajstvo! Hotel Paradise lídrom na trhu!

Panelák je naďalej obľúbeným seriálom na Jojke. Jednotkou na trhu sa môže pochváliť podvečerná Súdna sieň, Hotel Paradise či Profesionáli. Na Jojke sa naďalej darí spravodajstvu. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Spravodajská hodina TV JOJ naďalej v nadpriemere - spravodajstvo KRIMI rating 11,3% / podiel 34,1%, NOVINY TV JOJ rating 12,9 / podiel 35,7%, jednotkou na trhu tradične ŠPORT i Najlepšie počasie.


Seriál PANELÁK si oproti pondelku polepšil - rating 11,2% / podiel 27,5%, konkurenčná šou si naopak pohoršila. Panelák bol jednotkou na trhu v 4 krajoch Slovenska, najvyšší podiel mal v BA kraji - 41,1% a konkurenciu tradične porazil aj celkovo v mestách.


HOTEL PARADISE bol jednotkou na trhu a porazil Ordináciu i Druhý dych. Najviac divákov mal medzi mladými divákmi (15-34) - podiel 26,9%.


Jednotkou na trhu bola aj repríza seriálu Profesionáli, ktorá porazila premiérový seriál na konkurenčnej stanici. Podvečerná Súdna sieň bola rovnako jednotkou na trhu s podielom 28,6%.


JOJ a PLUS ziskali v utorok 6. 3. 2011 spolu podiel 28,7% celodenne a 31,4% v primetime.


Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...