Čítať viac >>

Úspešný Panelák, jednotkou na trhu Hotel Paradise i seriály Kosti a CSI!

Panelák si naďalej drží silné postavenie na trhu. Pozíciu lídra na trhu potvrdili kriminálky Kosti a CSI New York. Jednotkou na trhu bola opäť reality show Hotel Paradise. Úspešné je aj spravodajstvo a podvečerná Súdna sieň. Čísla sledovanosti nám poskytol v Prehľade sledovanosti, Jozef Gogola.


Svojich divákov si naďalej drží seriál Panelák, ktorý rovnocenne súperí s konkurenčnou reality šou. Včera dosiahol rating takmer 11% a podiel 27,4% a bol suverénnou jednotkou v mestách s podielom 33,2%.


Reality šou Hotel Paradise dostala nového súťažiaceho. Aj včerajšia epizóda bola jednotkou na trhu s podielom 25,3% a porazila pôvodné seriály konkurencie - Ordináciu i Druhý dych. Hotel Paradise je suverénny u mladých divákov (15-34), kde podiel včera dosiahol 33,6%.


TV JOJ bola jednotkou na trhu aj s nasledujúcimi seriálmi Kosti a CSI: New York, na ktoré konkurencia so svojou ponukou nestačila.


Podvečer sa naďalej darí Súdnej sieni, ktorá dosiahla podiel 27,2% a s výrazným odstupom opäť porazila konkurenčný formát o varení. Najsledovanejšou reláciou TV JOJ bolo včera hlavné spravodajstvo Noviny TV JOJ - rating 11,3%, podiel 33,4%.


Aktuálne sa darí aj www stránke televízie JOJ, ktorá opäť návštevnosťou predstihla www stránku konkurenčnej televízie - včera o takmer 30 tisíc userov a o takmer 20 tisíc RU.



Zdroj: prehľad sledovanosti TV JOJ & PLUS, ktoré nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...